Retki alkaa jo illan hämärtyessä. Varustaudumme valoin, otsalampuin ja lähdemme melomaan kohti kuunsiltaa.

Kuva: @outofthedooranna

Myöhäis-illan retkellä melotaan Etelä-Konneveden kaakkoisosissa. Alue on suojaista sokkeloista saaristoa, josta löytyvät kansallispuiston jylhimmät kalliorannat ja kapeimmat salmet. Pääsemme ihastelemaan täysikuun taikaa ja melomme kuunloisteessa. Jos retkelle sattuu pilvinen sää, melomme otsalamppujen ja kansivalojen loisteessa tunnelmallisen melonnan syyskuun illassa. Retki sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin melojille.

Melontaretken vaativuustaso: 

Helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontaretken vauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan. Osallistujien on osattava uida. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Kuva @anniliikuttaa

Turvallisuus:

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa) sekä hygieniapassi. 

www.olenmeloja.fi/melonta/turvallisuus/

Aika ja paikka:

1.9.202 Tapaaminen klo 18:30 päätämme retken viimeistään klo 23:00.

Tapaaminen Kalajaretkeilyn vajalla: Hanhitaipaleen satama, Satamatie 143, 77700 Rautalampi.

Retken Ohjaaja

Retken ohjaajana toimii Melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Anni Lemmetty puh. 0503686186

Kysy rohkeasti, tule mukaan melomaan!

Kuva: @anniliikuttaa

Kesto: 

Melontaretken kesto on noin 4,5h ja melontamatkaa tulee noin 8 km.

Hinta: 

79€/osallistuja. Hinta sisältää veron, kajakin, melontavarusteet ja ohjaajan palvelut. Minimiosallistujamäärä 4 melojaa. Mikäli haluat kajakkikaksikon, otathan yhteyttä puhelimitse 050-3686186/ Anni tai anni@anniliikuttaa.fi tai info@kalajaretkeily.fi 0405268562/Vesa Paikkoja on saatavilla rajoitetusti!