Järjestämme Etelä-Konneveden kansallispuistossa melontakursseja. Meloja 1 ja Meloja 2 -kurssit noudattavat Suomen Melonta- ja soutuliiton sisältösuositusta.

Iloisia melojia kajakeissa

Melonnan Meloja 1 peruskurssilla pidetään hauskaa ja opetellaan uusia taitoja ohjatusti.

Meloja 1 peruskurssi on helppo tapa aloittaa melonnan harrastaminen.

Meloja 1 peruskurssi on melonnan oppipolun ensimmäinen askel, jonka ottamalla pääset jo pitkälle. Meloja 1 peruskurssin jälkeen pystyt melomaan suojaisilla vesillä itsenäisesti ja turvallisesti. Osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin ja vaelluksiin. Meloja 1 peruskurssilla harjoituksia tehdään yksilöllisesti pienessä ryhmässä.

Meloja 1 -kurssi on tarkoitettu jokaiselle

Jos olet uimataitoinen ja osaat ajaa polkupyörällä, opit myös melomaan. Et tarvitse aikaisempaa melontakokemusta, etkä myöskään omia varusteita. Sinun ei tarvitse olla urheilija, tietyn ikäinen tai muotoinen. Lievät liikuntarajoitteet eivät ole esteenä ja erityisryhmille, kuten vaikeammin liikuntarajoitteisille järjestetään sovellettuja Meloja 1 -peruskursseja.

Meloja 1 peruskurssilla on hauskaa ja hyvä yhteishenki

Meloja 1 peruskurssit

Melonnan Meloja 1 -peruskurssit ovat ostettavissa retkeilyn ja ulkoilun koulutukseen erikoistuneen Ulkoilma Akatemian kautta. Melontakurssi järjestetään yhteistyössä Ulkoilma Akatemian ja KalajaRetkeilyn kanssa. Melontakurssit ohjaa KalajaRetkeilyn Vesa Viittala ja kurssit järjestetään Etelä-Konnevedellä.

Lue lisää: Melonnan Meloja 1 -peruskurssit.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Meloja 2 Jatkokurssit

Meloja 2 jatkokurssilla opit lisää uusia tekniikoita ja syvennytään jo opittuihin taitoihin.

Järjestämme kahden päivän Meloja 2 (EPP2) jatkokurssin Etelä-Konneveden kansallispuistossa Rautalammilla. Meloja 2 -kurssilla syvennetään melontataitoja. Jatkokurssilla melontaan haetaan tehoa ja suoritusvarmuutta. Turvallisuustaitoja opetellaan lisää. Meloja 2 jatkokurssilla noudatetaan melonta- ja soutuliiton Meloja 2 -melonnan jatkokurssin sisältösuositusta, kuitenkin siten soveltaen, että kurssin pääpaino on retkimelonnassa järvellä.

Meloja 2 jatkokurssilla pelastautuminen kuuluu osana kurssia.

Melontaretkiä

Järjestämme pitkin kesää erilaisia ja eri pituisia melontaretkiä, melontaretkillä pääset irtautumaan arjen kiireistä ja nauttimaan luonnosta vesiltä käsin. Melontaretkillä emme pidä kiirettä, vaan melomme rauhallisella tahdilla, ilman suorittamisen tuntua. kysy rohkeasti lisää retkistä ja muista ajankohdista omalle porukallesi.

Melontavaelluksia

Melontavaelluksia löydät lisää valikosta vaellukset tai Ulkoilma Akatemian nettisivuilla. Käy lukemassa lisää Melontavaellus ja löydä itsellesi juuri sopiva melontavaellus.

Parisuhteen uusi yhteinen harrastus. Meloja 1 peruskurssilta turvallisesti melontavaellukselle.