Kanootin vuokraus ja soutuveneen vuokraus, Etelä-Konneveden kansallispuisto

Valitse päivämäärä melonnalle ja näet alla olevasta varauskalenterista ajankohtaiset varaustiedot. Hanhitaipaleen sataman toimipiste toimii itsepalveluperiaatteella. Melontakalusto sijaitsee Hanhitaipaleen satamassa, Satamatie 143, 77700 Rautalampi

Etelä-Konneveden kansallispuiston kaakkoiskulmassa, lähellä parhaita melontavesiä.

Nautiskele kansallispuiston komeista kallioista vaikka helpolla Käpynän Ukon kierroksella tai lähde yhden tai kahden yön melontaseikkailulle Kodanovisen kierrokselle. Jos haluat piirtää veteen oman vanaviivasi, voit suunnitella oman melontareittisi Retkikartan avulla. Me neuvomme mielellämme lisää.

Kuva: Fabula Media Petri Rajamäki

Huomioimme vastuullisuuden monelta kannalta toiminnassamme. Lue lisää.

KalajaRetkeilyn sääturva antaa mahdollisuuden vaihtaa varauksen ajankohtaa ilman lisäkustannuksia, jos sää ei salli turvallista melontaretkeä. Lue lisää.


Hanhitaipaleen sataman melontakaluston vuokraus toimii itsepalveluperiaatteella!

 1. Lue Vuokrausehdot ja turvaohjeet aina ennen kaluston vuokrausta!
 2. Vapaana olevan kaluston näet alla olevasta verkkokaupan varauskalenterista. Vapaana olevat ajat näkyvät varauskalenterissa tummanvihreinä. Myös puhelinvaraukset ovat mahdollisia, silloin lisäämme hintaan laskutuslisän 10€/varaus.
 3. Kanootteja on vuokrattavissa yhteensä 5kpl. 2kpl/2-hengen, 3kpl/3-hengen. Vain penkkien lukumäärä muuttuu kanoottien kesken.
 4. Varaat verkkokaupasta haluamasi kanootin ja otat sen itse vuokrausajan alkaessa telineestä. Varusteet löytyvät pienestä kanoottivajasta sataman perältä ja palautat ne samaan paikkaan vuokrauksen päätyttyä. Huomaathan, että satamassa on kaksi vajaa, pienemmästä vajasta löytyy kanoottien varusteet.
 5. Lähetämme sinulle varauksen teon jälkeen varausvahvistuksen sähköpostilla. Saat 2h ennen varauksesi alkua tekstiviestillä ja sähköpostilla avainkoodin. Tällä koodilla saat kanootin ja kanoottivajan lukot auki. 
 6. Kanootit on ylösalaisin pienen vajan läheisyydessä ja ne ovat numeroituja tummanvihreitä Winkkari 175 mallisia. Pyöreät punaiset numerotarrat kanooteissa tarkoittavat, #2 = 2-hengen, #3 = 3-hengen kanoottia.
 7. Kanoottivajan seinällä on KalajaRetkeilyn logo sekä kanootit kyltti. Täältä löydät kanoottiin melontavarusteet! 
 8. Jos tarvitset sopia tästä poikkeavia lähtö- tai paluuaikoja, niin sekin onnistuu sähköpostilla info@kalajaretkeily.fi tai soittamalla ark. 10:00 – 16:00 puh. 0405268562 / Vesa.
 9. HUOM! Tarkistathan varauksestasi vuokraamasi kanootin ja että otat varmasti varaustasi vastaavan tuotteen!
 10. Pienemmät tynnyrit on tarkoitettu kanooteille sekä keltaiset isot kuivapussit.
 11. Huom! Yksi iso tynnyri on soutuveneen käyttöön, ei kanootille.

Huomiot melonnan jälkeen

 • Putsaa ja puhdista kanoottia, jotta seuraavan on mukava lähteä retkelle.
 • Palauta kanootti telineelle keula järveen päin, ketjun tulisi kulkea kanootin ulkopuolella olevasta metallisesta silmukasta. Palauta varusteet samaan paikkaan mistä otit ne vuokran alettua. Muista lukita lukot!
 • TÄRKEÄÄ!
  • Mikäli olet huomannut puutteita ja jotain huomioita kalustossa tai varusteissa. Pyydän laittamaan viestiä info@kalajaretkeily.fi. Mikäli on syntynyt vaurioita kalustoon tai varusteisiin mikä estää niiden käyttämisen, pyydän ottamaan yhteyttä heti melonnan jälkeen puhelimitse 0405268562/Vesa / info@kalajaretkeily.fi.
 • Näillä toimilla tulemme yhdessä saavuttamaan turvallisen ja laadukkaan vuokraus kokemuksen myös seuraaville asiakkaille, KAUNIS KIITOS YHTEISTYÖSTÄ!

Kanoottien vuokraajien on oltava täysi-ikäisiä (18 v tai yli). Osattava uida ja heillä on oltava aikaisempaa kokemusta vastaavan kaluston käytöstä. Käyttämämme yhdenkoon läppämelontaliivi soveltuu vain 40 -120 kg painoisille henkilöille. Tätä pienempikokoisille tai uimataidottomille  lapsille kysy pelastusliiviä, puh 040 5268562. 

Kanootin vuokraus ja soutuveneen vuokraus


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *