SUP-laudan vuokraus tapahtuu tämän nettisivun kautta.

Vuokrattavilla SUP-laudoilla on oma varauskalenteri. Varauskalenterista valitse ajankohta ja näet onko tuotetta saatavilla, vapaana oleva ajankohta näkyy kalenterissa vihreällä. Hanhitaipaleen sataman vuokraus toimipiste toimii itsepalveluperiaatteella. SUP-laudat sijaitsee Hanhitaipaleen satamassa, Satamatie 143, 77700 Rautalampi. Lue Vuokrausehdot ja turvaohjeet aina ennen kaluston vuokrausta!

Etelä-Konneveden kansallispuiston kaakkoiskulmassa, lähellä parhaita melontavesiä.

Nautiskele kansallispuiston komeista kallioista ja nähtävyyksistä. Vuokraa SUP-lauta ja käy katsomassa Saukkosaaren luolaa ja tafooneita muutaman tunnin kestävällä vuokrauksella. Useamman tunnin kestävä vuokraus mahdollistaa Käpynän Ukon kierroksen, lue Outdoor Familyn blogikirjoitus Käpynän Ukon kierroksesta. Vuokraa SUP-lauta ja lähde yhden tai kahden yön retkelle Kodanovisen kierrokselle. Jos haluat piirtää veteen oman vanaviivasi, voit suunnitella oman reittisi Retkikartan avulla. Me neuvomme mielellämme lisää.

Huomioimme vastuullisuuden monelta kannalta toiminnassamme. Lue lisää.

KalajaRetkeilyn sääturva antaa mahdollisuuden vaihtaa varauksen ajankohtaa ilman lisäkustannuksia, jos sää ei salli turvallista melontaretkeä. Lue lisää.

SUP-laudan vuokraus ystävän kanssa

SUP-laudan vuokraaminen tapahtuu itsepalveluperiaatteella.

Lue ohjeet aina ennen SUP-laudan vuokrausta!

Lue Vuokrausehdot ja turvaohjeet

Turvaohje SUP-laudan vuokraajalle

SUP-laudan käyttöohjeet

Yleisiä ohjeita suppailuun

 • Vuokrattavat SUP-laudat näet alla olevasta verkkokaupan vuokrauskalenterista. (Voit tehdä vuokrauksen ja maksun suoraan siellä.) Vapaana olevat ajat näkyvät vuokrauskalenterissa tummanvihreinä. Myös puhelinvaraukset ovat mahdollisia, silloin lisäämme hintaan laskutuslisän 10€/varaus.
 • Vuokraat verkkokaupasta www.kalajaretkeily.fi haluamasi kaluston.
 • Lähetämme teille vuokrauksen teon jälkeen varausvahvistuksen ja ohjeita sähköpostilla.
 • Kaksi (2) tuntia ennen vuokrauksen alkua saat tekstiviestillä ja sähköpostilla lukkojen avainkoodin. Tällä koodilla saat SUP-laudan ja kajakkivajan pariovet auki. 
 • Vuokrattavan SUP-laudan ja varusteet löydät kajakkivajan sisältä telineestä vuokrauksen alkaessa.
 • Vuokrauksen päätyttyä palautat SUP-laudan ja varusteet samaan paikkaan.
 • Kajakkivajan seinällä on KalajaRetkeilyn logo. Täältä löydät SUP-laudan ja varusteet!
 • Jos tarvitsee sopia tästä poikkeavia lähtö- tai paluuaikoja, niin sekin onnistuu soittamalla ark. 10:00 – 16:00 puh. 0405268562 / Vesa tai sähköpostilla info@kalajaretkeily.fi.

Melonnan aikana ja melonnan jälkeen

Aikana:

 • Rantautuessa varo SUP-laudan pohjassa olevia eviä!
 • Älä raahaa SUP-lautaa maata pitkin, pohja kuluu rikki. Pyydä kaveria avuksesi nostamaan ja kantamaan SUP-lautaa. Toisella kädellä on hyvä tukea SUP-laudan alta.
 • Säilytä melaa varovasti kun olet rantautunut. Näin vältyt astumasta melan päälle.
 • Lue Vuokrausehdot ja turvaohjeet aina ennen kaluston vuokrausta!

Jälkeen:

 • Kuivaa sienellä ja puhdista SUP-lauta hyvin irtohiekasta ja roskasta. Viethän roskat mennessäsi pois!
 • Palauta SUP-lauta pumpattuna telineeseen ja varusteet samaan paikkaan, mistä otit ne vuokran alettua.
 • TÄRKEÄÄ!
  • Mikäli olet huomannut puutteita ja jotain huomioita SUP-laudassa tai varusteissa. Pyydän laittamaan viestiä info@kalajaretkeily.fi. Mikäli on syntynyt vaurioita SUP-lautaan tai varusteisiin mikä estää niiden käyttämisen, pyydän ottamaan yhteyttä heti melonnan jälkeen puhelimitse 0405268562/Vesa / info@kalajaretkeily.fi.
 • Näillä toimilla tulemme yhdessä saavuttamaan turvallisen ja laadukkaan vuokraus kokemuksen myös seuraaville asiakkaille, KIITOS YHTEISTYÖSTÄ!
Luontoliikuntaa ja aurinkoa

SUP-laudan vuokraajien on oltava täysi-ikäisiä (18 v tai yli), osattava uida ja heillä on oltava aikaisempaa kokemusta vastaavan kaluston käytöstä. Käyttämämme yhdenkoon melontaliivi soveltuu vain 40 -120 kg painoisille henkilöille. Tätä pienempikokoisille tai uimataidottomille lapsille kysy pelastusliiviä, puh 0405268562. Jos olet epävarma taidoistasi niin voit varata melontaohjaajan pitämään alkuopastuksen (kesto 45 min, hinta 60€). 

Lue Vuokrausehdot ja turvaohjeet aina ennen kaluston vuokrausta!

Olemme kasanneet hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä FAQ-sivulle. Voit myös aina soittaa ja kysyä neuvoja!


SUP-laudan vuokraus

Palvelut:

Satamassa on pysäköintitilaa autoille. Alueelta löytyy kuivakäymälä, kota, kansallispuiston opastustaulu, laivalaituri, melontalaituri, veneenlaskuluiska ja satama-alueen takalaidalla sijaitsee KalajaRetkeilyn melontakalusto.  Sataman osoite on Satamatie 145, 77700 Rautalampi ja matka-aika autolla Rautalammilta n 15 min. Suonenjoelta tai Konnevedeltä 35 min ja Kuopiosta tai Jyväskylästä 1 h 10 min. 

SUP-laudan pohja evä