Tämä kaksipäiväinen elämys sopii sinulle, joka haluat rentoutua luontoympäristössä melonnan ja kehonhuollon merkeissä. Shindoa saaressa –  melontaretki sopii sinulle, joka haluat ottaa vastaan rentouttavia Shindo® hoitoja vesielementin ympäröimänä kauniissa Vääräsaaressa Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Retken aikana teemme rentoutusharjoituksia, mitkä lisäävät tietoisuutta omasta kauniista kehostamme. Melonta toteutetaan vakailla ja laadukkailla retkikajakkiyksiköillä, joihin saat ennen retkeä tarvittavan opastuksen. Melomme rauhassa, luontoa aistien, puhtailla Etelä-Konneveden vesillä Kalasääsken mökille Vääräsaareen.

Taito-, ja kokemusvaatimukset

Melontaretki on helppo ja soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontavauhti on rauhallinen ja sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen sekä olosuhteiden mukaan, ns. hitaimman mukaan melotaan ja nautitaan luonnosta vesiltä käsin. Osallistujien on oltava yli 18-vuotiaita, alle 18-vuotiaat voivat osallistua vain täysi-ikäisen holhoojan seurassa. Osallistujilla tulee olla riittävä uimataito ja peruskunto kahden päivän melontaa ajatellen. Melomme kahden päivän aikana n.20-25 km. Aikaisempaa kokemusta melonnasta olisi hyvä olla, esim. melonnan Meloja 1 -peruskurssi tai vastaava käytynä sekä paripelastautumistaidot suoritettuna. Mikäli melonnan suhteen herää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Vesa/0405268562 info@kalajaretkeily.fi tai yksityisviestillä.

Turvallisuus

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 6 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää seuraavaan ajankohtaan (16.-17.9.2023).

Ohjelma

Päivä 1:

Tapaaminen klo 10:00 Hanhitaipaleen kalasatamassa KalajaRetkeilyn melontavajan luona. Osoite Satamatie 143, 77700 Rautalampi. Tutustumme hieman toisiimme, melontakalustoon ja pakkaamme varusteet kajakkeihin.

Ennen vesille menoa teemme kehon lämmittely harjoituksen yhdessä – aistimme rentouden ja jännityksen välistä eroa.

Melontaretki vesillä alkaa noin klo 11:00, kun olemme valmiita lähtöön. Melomme kohti Kalasääsken vuokramökkiä Vääräsaareen. Melonnan aikana rantaudumme syömään lounasta. Ohjaajalla on retkikeitin mukana millä saa keitettyä kuumaa vettä lounaisiin.

Melontamatka ensimmäisenä päivänä on noin 10 km, melontaa taukoineen noin 4h.

Vääräsaaressa leiriydymme, ruokailemme, lämmitämme yhdessä rantasaunan ja osallistujat saavat vuorollaan ottaa vastaan rentouttavia Shindo-hoitoja iltapäivän ja illan kuluessa. Nautimme rantasaunan löylyistä ja syyskuun pimenevästä illasta kynttilöiden valossa, tähtitaivaan alla. Saunan ja uinnin jälkeen pidämme iltapiirin, jonka jälkeen rauhoitamme illan levolle.

Päivä 2

Sunnuntaina aloitamme aamun lempeällä kehon herättelyllä – rakas kehoni. 

Aamutoimien ja aamupalan jälkeen siivoamme mökin, puramme leirin, pakkaamme kajakit ja melomme rauhassa luontoa ja kehoa aistien. Rantaudumme päivän aikana lounaalle. Paluu Hanhitaipaleen satamaan klo 16 mennessä. 

Molempien päivien suunnitelmiin voi tulla muutoksia sääolosuhteet huomioiden. 

Majoittuminen/ Leiriytyminen

Kalasääsken mökillä Vääräsaaressa voit yöpyä, joko tuvassa (mahdollisuus myös tupamajoitukseen leveä kerrossänky, missä ylhäällä ja alhaalla 2 nukkumapaikkaa), omassa teltassa tai riippumatossa (kolme telttapaikka). Mikäli kaipaat myös omaa rauhaa, niin suosittelemme telttaa tai riippumattoa. Kysy tarvittaessa riippumattoa lainaan.

Retken ohjaajana toimii

Katariina Nyyssönen

Shindo® hoitaja/kouluttaja, Ratkaisukeskeinen valmentaja LCAF®, Reiki opettaja/hoitaja, Erä- ja luonto-opas, Sosionomi AMK

Hinta

179€/osallistuja. Hinta sisältää verot, ohjauksen, hoidot, vuokramökin, kajakin ja varusteet melontaa sekä tarvittaessa Amok riippumatto setin lainaan (3kpl).

Retken varausmaksu on 20€, koodilla **varaus**. Loppulasku (159€) laskutetaan vasta toteutuneen retken jälkeen sähköpostilla. Varausmaksuun sisältyy sääturva. Varausmaksuun 20€ noudatamme normaaleja peruutusehtoja. EHDOT

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Mikäli tulee kysyttävää melontaa liittyvissä asioissa, otathan yhteyttä puhelimitse 0405268562/Vesa tai sähköpostilla info@kalajaretkeily.fi. Hoitoihin ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa lisätietoa antaa 0443672483/Katariina.

Instagram löydät meidät: @kalajaretkeily / @vesaviittala.

Vastuullisena järjestäjänä toimii Outdoor Adventures Finland (y-tunnus 3255796-2).