Kuva: Anna Aijasaho

Melontaretkellä nautimme kesäyön tunnelmasta. Aistimme kuinka luonto rauhoittuu yöttömään yöhön.

Tällä melontaretkellä käydään Etelä-Konneveden Kansallispuiston kaakkoisosissa. Alue on suojaista sokkeloista saaristoa, josta löytyvät kansallispuiston jylhimmät kalliorannat ja kapeimmat salmet. Näkemistä ja kokemista riittää varmasti kaikille aloittelijoista kokeneisiin melojiin saakka. Etelä-Konnevedellä on myös Keski-Suomen vahvin kalasääskikanta sekä runsaasti niiden pesiä. Melontaretken ohessa pidetään reilu evästauko Kaiturin laavulla.

Melontaretken vaativuustaso: 

Helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontaretken vauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan. Osallistujien on osattava uida. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Kajakkeja järvellä auringon lasku
Auringonlasku värjää taivaan ja veden punertavaksi

Turvallisuus:

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa) sekä hygieniapassi. 

www.olenmeloja.fi/melonta/turvallisuus/

Lähtö/paluu: 

Tapaaminen KalajaRetkeilyn melontavajan luona 13.8.2022 klo 18:00. Paluu viimeistään noin klo 23:00.

Hanhitaipaleen satama, Satamatie 143, 77700 Rautalampi.

Kuva: Anni Lemmetty

Kesto: 

Melontaretken kesto on 4 h 30 min – 5 h ja melontamatkaa tulee noin 12 km.

Ohjaajana

Retken ohjaajana toimii Melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Anni Lemmetty.

Hinta: 

Paikkoja on saatavilla rajoitetusti!

79€/osallistuja. Hinta sisältää veron, kajakin ja melontavarusteet (kajakkiyksikkö tai kajakkikaksikko), ohjaajan palvelut. Minimiveloitus 237€, sis. 1-3-melojaa. Mikäli haluat kajakkikaksikon, otathan yhteyttä puhelimitse 0405268562/Vesa tai sähköpostilla info@kalajaretkeily.fi HUOM! Tämä retki ei sisällä retkieväitä.

**Huom!** Voit maksaa koko retken kerralla tai maksaa varausmaksun 20 €, jolloin lähetämme Teille loppusummasta laskun sähköpostissa. Sähköpostilaskun summa on 59 € ja sen eräpäivä on 30 vrk ennen retkeä. Mikäli peruutat retken viimeistään 30 – 60 vrk ennen retkeä, me palautamme varausmaksun peruutusehtojemme mukaisesti. Alle 30 vrk ennen retkeä tapahtuvasta peruutuksesta pidätämme maksut peruutusehtojemme mukaisesti. Tarkemmin varausehdoista ukk-sivuilla. Mikäli maksat vain varausmaksun niin käytä alennuskoodia ”**varaus**”. Pelkkä varausmaksu ei ole mahdollista jos kurssin alkuun on alle 30 vrk. Liikuntaeduilla Edenred Mobiilimaksu, Epassi ja Smartum voi maksaa. Liikuntaeduilla maksaessasi, olethan meihin yhteydessä. Epassin maksutiedot löytyvät tuotteen kuvista. Lisätietoja: 0405268562/Vesa | info@kalajaretkeily.fi | www.kalajaretkeily.fi chatti | Kiitos!

Meillä voit maksaa liikuntaeduilla Edenred, ePassi ja Smartum.

Muut varaukset:  

Yksityiset varaukset omalle ryhmälle puhelimitse 0405268562/Vesa tai sähköpostilla info@kalajaretkeily.fi

Lisätietoja:

Etelä-Konneveden kansallispuistoon voit tutustua etukäteen luontoon.fi sivuilta.

Ennakko-ohjeita melontaretkelle osallistujille

Vastuullisena järjestäjänä toimii Outdoor Adventures Finland (y-tunnus 3255796-2).