Melojia kajakeissa kalliojyrkänteen edessä
Kesäinen Etelä-Konneveden vesistö

Tällä retkellä melotaan Etelä-Konneveden kaakkoisosissa. Alue on suojaista sokkeloista saaristoa, josta löytyvät kansallispuiston jylhimmät kalliorannat ja kapeimmat salmet. Näkemistä ja kokemista riittää varmasti kaikille aloittelijoista kokeneisiin melojiin saakka. Etelä-Konnevedellä on myös Keski-Suomen vahvin kalasääskikanta sekä runsaasti niiden pesiä. Melontaretken ohessa pidetään reilu evästauko Kaiturin laavulla, evästauolla on tarjolla kahvia ja teetä.

Melontaretken vaativuustaso

Helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontaretken vauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan. Osallistujien on osattava uida. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Tapaaminen

Tapaaminen klo 13:30 KalajaRetkeilyn melontavajan luona. Hanhitaipaleen satamassa, satamatie 143, 77700 Rautalampi.

Lähtö vesille noin klo 14:00.

Ohjaajat

Melontaretken ohjaajana melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Vesa Viittala, 0405268562

Kysy rohkeasti lisää, tervetuloa melomaan!

Kesto

Melontaretken kokonaiskesto on noin 6h +-30min ja melontamatkaa tulee noin 12-14 km.

Turvallisuus

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa) sekä hygieniapassi. 

www.olenmeloja.fi/melonta/turvallisuus/

Hinta

79€/osallistuja. Hinta sisältää verot, ohjauksen, melonnassa tarvittavat varusteet (kajakit, melat, melontaliivit, turvallisuusvälineet) sekä pannukahvin tai teen. Minimiveloitus 316€, sis. 1-4 melojaa. Mikäli haluat kajakkikaksikon, otathan yhteyttä puhelimitse 0405268562/Vesa tai sähköpostilla info@kalajaretkeily.fi Paikkoja on saatavilla rajoitetusti!

Muut varaukset

Yksityiset varaukset omalle ryhmälle puhelimitse 0405268562/Vesa tai sähköpostilla info@kalajaretkeily.fi

Lisätietoja

Etelä-Konneveden kansallispuistoon voit tutustua etukäteen luontoon.fi sivuilta.

Ennakko-ohjeita melontaretkelle osallistujille