Lähde kanssamme tutustumaan Etelä-Konneveden Kansallispuistoon.  Tällä helpolla ja leppoisalla melontaretkellä melotaan kalliolipan alle, ihmetellään majavan jälkiä, pujahdetaan läpi kapeasta Kaivannosta ja tervehditään Käpynän Ukkoa, joka on vahtii kansallispuiston rauhaa Käpynänvuoren rinteeltä. Pienessä kallioisessa Varpusenlinnnassa pidämme taukoa, keitämme kahvit ja nautimme retkieväistä. Kahvin kiehuessa on aikaa kuunnella oppaan tarinoita paikkalisesta historiasta.

Kesto: Retken kesto on 3 h ja melontamatkaa tulee n 5 km.

Retken vaativuustaso: on helppo eli soveltuu myös aivan aloittelijoille ja perheille.

Lähtö/paluu: Hanhitaipaleen satama, osoite Satamatie 143, 77700 Rautalampi

Hinta: 60 e/henkilö, sisältää kajakit tai kanootit, opastuksen, kahvin/teen ja herkulliset retkieväät. Minimiveloitus 180 e, sis. 1-3- melojaa. Verkkokaupasta varatuilla retkillä ei ole minimiveloitusta. Ryhmäkoko 1 – 10 henkeä. Retkieväät ovat laktoosittomia, ilmoitathan muut ruokarajoitukset tilauksen lisätietokentässä.
Huomioithan, että kajakkikaksikot varataan aina kahdelle melojalle ja avokanootit kahdelle, kolmelle tai neljälle melojalle. Jos haluamasi kokoista avokanoottia ei ole vapaana retken ajankohtana, niin aina kannattaa soittaa puh 0405535975/Markku. Kolmi- ja nelipaikkaisia kanootteja voi meloa myös kahdestaan.

Vaatimukset osallistujille: Osallistujien on osattava uida ja alle 18-vuotiaat voivat osallistua melontaan vain holhoojan kanssa tai kirjallisella luvalla.

Varaaminen: Kesän viikko-ohjelman mukaiset vakiolähdöt klo 14 voit varata alla olevasta verkkokaupasta. Verkkokaupan varaukset on tehtävä vähintää 12 h ennen retken alkua, äkkilähtöjä voit kysellä myös puhelimitse.

Jos haluat retkelle muuna ajankohtana tai järjestää melonnan omalle ryhmällesi, niin soita puh 040 5535975/Markku. Räätälöin mielelläni juuri sinulle sopivan melontaretken!

Valitse alta retki päivämäärän ja sen mukaan haluatko meloa kajakkiyksiköllä , kajakkikaksikolla vai avokanootilla. 
Kajakkiyksiköissä on kaksi kokoluokkaa,:  Essence 16 pieni- ja keskikoiselle melojalle (alle 185 cm), Essence 17 kookkaammalle (yli 180 cm tai yli 100 kg) melojalle. Kajakkikaksikot soveltuvat pienille ja -keskikokoiselle melojille. 
Avokanootit soveltuvat hyvin kaikenkokoisille melojille, lapsista aina kookkaisiin aikuisiin.
Jos sopivan kajakin valinta tai jokin muu asia mietityttää, niin soita puh 040 5535975 tai katso lisää vinkkejä sopivan kajakin tai kanootin valintaan Täältä.

Koronaviruksen leviämisen estäminen melontaretkillä. Lue lisää.

Ennakko-ohjeita melontaretkille osallistujille

icon-car.pngFullscreen-Logo
Hanhitaipale

loading map - please wait...

Hanhitaipale 62.558079, 26.724243 Hanhitaipaleen melontatukikohta Hanhitaipaleen satamassa Rautalammilla sijaitsee Etelä-Konneveden kansallispuiston kaakkoiskulmassa, lähellä parhaita melontavesiä ja komeinpia kallioita. Lisätietoa kohteesta