Melojia kajakeissa kalliojyrkänteen edessä

Lähde kanssamme tutustumaan Etelä-Konneveden Kansallispuistoon.  Tällä helpolla ja leppoisalla melontaretkellä melotaan kalliolipan alle, ihmetellään majavan jälkiä, pujahdetaan läpi kapeasta Kaivannosta ja tervehditään Käpynän Ukkoa, joka on vahtii kansallispuiston rauhaa Käpynänvuoren rinteeltä. Pienessä kallioisessa Varpusenlinnnassa pidämme taukoa, keitämme kahvit ja nautimme retkieväistä. Kahvin kiehuessa on aikaa kuunnella oppaan tarinoita paikkalisesta historiasta.

Kesto: Retken kesto on 3 h ja melontamatkaa tulee n 5 km.

Retken vaativuustaso: on helppo eli soveltuu myös aivan aloittelijoille ja perheille.

Lähtö/paluu: Hanhitaipaleen satama, osoite Satamatie 143, 77700 Rautalampi

Hinta: 65 e/henkilö, sisältää kajakit tai kanootit, opastuksen, kahvin/teen ja herkulliset retkieväät.  Kesän viikko-ohjelman mukaisilla vakiolähdöillä perjantaisin klo 15 ei ole minimiveloitusta, muina ajankohtina minimiveloitus 195 e, sis. 1-3- melojaa. Ryhmäkoko 1 – 10 henkeä. Retkieväät ovat laktoosittomia, ilmoitathan muut ruokarajoitukset tilauksen lisätietokentässä.

Vaatimukset osallistujille: Osallistujien on osattava uida ja alle 18-vuotiaat voivat osallistua melontaan vain holhoojan kanssa tai kirjallisella luvalla.

Varaaminen: puh. 040 5535975 vähintään 1 vrk etukäteen.

Koronaviruksen leviämisen estäminen melontaretkillä. Lue lisää.

Ennakko-ohjeita melontaretkille osallistujille