Kajakkeja aurinkoisella järvenselällä
Kesäinen Etelä-Konneveden selkä

Tällä retkellä melotaan Etelä-Konneveden kaakkoisosissa.  Alue on suojaista, sokkeloista saaristoa, josta löytyvät kansallispuiston jylhimmät kalliorannat ja kapeimmat salmet.  Näkemistä ja kokemista riittää varmasti kaikille aloittelijoista kokeneisiin melojiin saakka. Etelä-Konnevedellä on myös Keski- Suomen vahvin kalasääskikanta ja runsaasti niiden pesiä. Melonnan ohessa pidetään  reilu tauko Kaiturin laavulla, ja nautitaan nuotion ääressä runsaat ja herkulliset retkieväät.

Retken vaativuustaso: helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonneille koska melontavauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan.

Lähtö/paluu:  Hanhitaipaleen satama, Satamatie 145 Rautalampi.

Kesto: Retken kesto on 4 h 30 min – 5 h ja melontamatkaa tulee noin 12 km.

Hinta: 80 e/osallistuja , sisältää kajakit (kajakkiyksikkö tai kajakkikaksikko), opastuksen, kahvin/teen ja herkulliset retkieväät. Kesän viikko-ohjelman mukaisilla vakiolähdöillä lauanataisin klo 13 ei ole minimiveloitusta, muina ajankohtina minimiveloitus 240 e, sis. 1-3- melojaa. Ryhmäkoko on 1 – 10 henkeä.  Retkieväät ovat laktoosittomia, ilmoita muut ruokarajoitukset varausta tehdessäsi.

Varaaminen:  Varaukset puhelimitse, puh 040 5535975 vähintään 1 vrk etukäteen.

Vaatimuksen osallistujille:  Osallistujien on osattava uida ja alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Ennakko-ohjeita melontaretkelle osallistujille

Koronaviruksen leviämisen estäminen melontaretkillä. Lue lisää.