Lähteminen on nyt helppoa! Voit hyödyntää myös liikuntaetuja.

KalajaRetkeilyn yrittäjä, erä- ja luonto-opas Vesa Viittala ohjaa Ulkoilma Akatemialle melonta,- rinkka,- ja hiihtovaelluksia. Vaellukset järjestetään yhteistyössä Ulkoilma Akatemian kanssa. Kysy rohkeasti lisää info@kalajaretkeily.fi / Vesa / 0405268562.

  • Vaelluksista saat lisäinfoa Ulkoilma Akatemian nettisivuilta käy tutustumassa.
  • Jos haluat ilmoittautua suoraan mukaan, pääset Holvin verkkokauppaan tästä.

Melonnan päivä- ja iltaretkillä pääset tutustumaan Etelä-Konneveden kansallispuistoon ja saat muutaman kilometrin enemmän retkimelontaa. Melontaretkiä on aina päiväretkistä yön yli retkiin. Lue lisää täältä Melontaretket

Melontavaellus 2023

Melontavaellukselta 2022

Lue lisää -> Melonta ja joogaretki, Etelä-Konneveden kansallispuisto (3.-5.6.2024)

Tarjoamme mahdollisuuden luonnon kokonaisvaltaiseen ja aitoon kokemiseen, kun yhdistämme rauhoittavan veden päällä lipumisen meloen ja maadoittavan kallion joogaten.

Tämä kolmepäiväinen elämys sopii aloittelijoille, niin melonnan kuin joogaa ajatellen. Melonta toteutetaan vakailla ja laadukkailla retkikajakki yksiköillä, joihin saat ennen retkeä tarvittavan opastuksen. Pysähdymme melonnan aikana kokemaan luontoa mm. aistimeditaation keinoin. Melonnan vastapainona saamme vahvistua ja palautua juurevalla kalliojoogalla Majaniemen rannassa. Illat kruunaa järvenrantasauna kauniissa Majaniemessä turvekasvonaamion kera, sekä tunnelmallinen telttayö luonnossa. Tämä hetki irti arjesta on tarkoitettu sinulle, joka haluat kunnolla palautua ja virkistyä luonnon äärellä. Kokea joogaa ja melontaa lempeässä tahdissa ohjattuna.

Melontavaellus Etelä-Konneveden kansallispuisto tulee myös 2024

Melontavaellus, Etelä-Konneveden kansallispuistossa 2022. Kuva Vesa Viittala

Lue lisää -> Melontavaellus Saimaalla, Linnansaaren kansallispuisto **Myös vuonna 2024** Uudistuu Koloveden melontavaellukseksi!

Järjestämme melontavaelluksen Suomen suurimmalle järvelle Saimaalle. Retkeilykohteena Joutenveden alue on erämainen saaristosokkelo kahden kansallispuiston, Linnansaaren ja Koloveden välissä. Nautimme kesäilloista ja tutustumme harvinaisen saimaannorpan elinympäristöön sitä kunnioittaen. Melontavaelluksen viimeisenä iltana meille on varattu mahdollisuus saunomiseen.

Lue lisää -> Melontavaellus, Merenkurkku – Unescon  luonnonperintökohde (19.-23.8.2023) Myös 2024 heinä- elokuussa.

Merenkurkun saaristossa luonto sopeutuu jatkuvaan muutokseen ja maankohoaminen muovaa merellistä saaristoa maailmanennätysvauhtia. Tämä upea saaristo on Suomen ainoa luonnonperintökohde kansainvälisellä Unescon maailmanperintölistalla. Täällä voit myös nähdä muuttomatkoillaan olevia lintuja sekä seurata niiden kesäisiä pesimispuuhia. Majesteettinen merikotka, joka liitelee korkealla ilmassa, on alueella tyypillinen näky. Tällä melontavaelluksella pääsemme tutkimaan alueen luontoa merellä meloen sekä luontopoluilla kulkien. Melontavaellus toteutetaan laadukkailla vakailla kajakkiyksiköillä, jotka on suunniteltu pidemmille retkille.

Tulossa Inarinjärven melontavaellus 7pv 2024

Tilaa uutiskirje tästä ja olet etujoukoissa kuulemassa uutisista

Uutiskirje julkaistaan noin kerran kuukaudessa. Tervetuloa mukaan!