Kajakkien pelastusharjoitus
melontakurssilaiset harjoittelevat pelastamista

Lähde kanssamme kehittämään melontataitojasi ja oppimaan uusia asioita KalajaRetkeilyn melonnan jatkokurssilla.

Melonnan jatkokurssi järjestetään melontavaellustyyppisenä Etelä-Konneveden kansallispuistossa, joten uusien taitojen opettelun lisäksi kurssi on samalla myös retki Etelä-Konneveden upeisiin maisemiin ja kurssiohjelmassa onkin myös aikaa tutustua kansallispuiston maisemiin, nautt:ia herkullinen yhteinen illallinen ja saunoa Majaniemen tunnelmallisessa pienessä rantasaunassa.  Kurssilla yövytään Majaniemen mökillä joko tuvassa tai omissa teltoissa.

Kurssin kuvaus: Tällä kaksi päivää kestävällä kurssilla melotaan Etelä-Konneveden itälaidalla, suojaisessa sokkeloisessa saaristossa, joka tarjoaa loistavat puitteet melontataitojen opetteluun. Ensimmäisen päivän melontamatka on noin 16 km ja toisen päivän matka noin 9 km. Lue lisää kurssin sisällöstä ja ohjelmasta.

Lähtö ensimmäisenä päivänä klo 11 Törmälän Loma- ja Kurssikeskuksen laiturista (osoite Konnekoskentie 552, 77700 Rautalampi) Hankaveden puolelta. Paluu seuraavana päivänä Kansallispuiston etelälaidalle Hanhitaipaleen satamaan, Satamatie 143 Rautalampi, klo 15 mennessä, josta siirrymme kimppakyydillä takaisin Törmälään.

Vaativuus: Osallistuminen edellyttää käytyä melonnnan peruskurssia tai vastaavia melonnan perustaitoja.

Ajankohta: 16. – 17.07.2021. Muut ajankohdat sopimuksen mukaan, soita 040 5535975/Markku niin tuumataan sinulle sopiva ajankohta.

Osallistujien varusteet: Osallistujilla on oltava säähän  ja melontaan sopiva ulkoiluvaatetus ja jalkineet, vedenpitävästi pakattu varavaatetus, makuupussi, makuualusta ja saunomisvälineet.  Makuupusseja ja makuualustoja voi tarvittaessa vuokrata KalajaRetkeilyltä.

Hinta: 199 e/henkilö, sisältää alv 24 %.  Minimiveloitus 796 e, sisältää 4 osallistujaa. 
Hinta sisältää koulutuksen, melonnassa tarvittavat varusteet (kajakit, melat, melontaliivit, kuivasäkit), ja retkiruuat retken aikana, yöpymisen ja saunomisen Majaniemen varaustuvalla (laveripaikkoja on neljälle, loput tuvan lattialla, teltassa tai riippumatossa). Jos kurssilainen käyttää omaa kajakkiaan, niin kurssin hinta 179 e.

Ryhmäkoko: max 8 seitsemän osallistujaa, saatavilla 6.