Naarajoen melontaretki

Toiveretki joelle! Lähde leppoisalle jokimelonnalle Pieksämäen Naarajoelle. Melomme noin 15km pitkin kapeaa, mutkittelevaa jokea. Joen varrella isoja suoalueita, hienoa rantaviidakkoa ja rauhallinen tunnelma. Kesäkuussa melontaretkellä saadaan kenties kesänvärejä matkalle. Pidetään evästauko joen varrella. Sinulle, joka haluat leppoisan melontakokemuksen. Voit tulla mukaan, jos jaksat liikkua luonnossa kohtalaisesti. Edeltävää melontakokemusta ei tarvitse olla.

Melontaretken vaativuustaso

Helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonnan harrastajille. Melontaretken vauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan. Osallistujien on osattava uida. Alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Tapaaminen

Tapaaminen 17.6.2023 klo 10:00- noin klo 16:00-17:00. Pieksämäen Lomatriolta, osoite Kangasniementie 18, 76850 Naarajärvi.

Omat varusteet

Omat eväät ja juomista koko päiväksi.

Kesto

Melontaretken kesto on noin 6 h ja melontamatkaa tulee noin 15 km kevyen virran avustamana.

Turvallisuus

Mikäli sääolosuhteet (tuulen voimakkuus yli 8 m/s) eivät salli melontaretken turvallista toteuttamista, niin varaamme oikeuden muuttaa ja tarvittaessa lyhentää retkiohjelmaa tai vaihtaa päivämäärää retkelle. Melonta- ja Soutuliiton kouluttamalla Melontaohjaajalla on voimassa oleva EA1 & EA2-kortti, matkailualan turvallisuuspassi (MaTuPa) sekä hygieniapassi. 

Hinta

95€/osallistuja. Hinta sisältää veron, kajakin (kajakkiyksikkö) ja melontavarusteet kuljetettuna lähtöpaikalle, ohjaajan palvelut ja elämyksen.

Retken ohjaajana toimii Melontaohjaaja, erä- ja luonto-opas Anni Lemmetty puh. 0503686186

Kysy rohkeasti, tule mukaan melomaan!

HUOM! Retken voi maksaa laskulla, mobilepaylla, käteisellä tai liikuntaeduilla Eazybreak, Edenred, Smartum tai ePassi. Maksu hoidetaan ennen retken alkua. Lisätiedot ennen retkeä infokirjeessä. Paikkoja on saatavilla rajoitetusti!

Ilmoittautuminen