Kesäyön melonta Etelä-Konnevedellä

Kesäyön melonta

Lähde kanssamme melomaan yön syliin – hämärän hetkiin.

Kansallispuiston rauha, laineen liplatus kajakin laitaa vasten, laskevan auringon punerrus taivaanrannassa, illan hämärtyessä rätisevä nuotio ja sen ääressä nautitut herkulliset eväät.  Ne luovat oman ainutlaatuisen tunnelmansa, joka jää osallistujien mieleen.

Retki soveltuu hyvin myös vähemmän kokeneille melojille koska melomme rauhallista vauhtia suojaisilla vesillä.  Melontamatkaa tulee reitinvalinnasta riippuen 10 – 12 km.

Kesto: Retken kesto on 4 h ja melontamatkaa tulee ryhmän toiveista riippuen 8 – 12 km.  Retken vaativuustaso on helppo, soveltuu myös normaalikuntoisille aloittelijoille.

Lähtö/paluu: Hanhitaipaleen satama, Satamatie 145, 77700 Rautalampi.

Hinta: 60 e/osallistuja , sisältää kajakit, opastuksen, kahvin/teen ja herkulliset retkieväät. Ryhmän maksimikoko on 10 henkeä.  Retkieväät ovat laktoosittomia, ilmoita muut ruokarajoitukset tilauksen lisätietokentässä.

Vaatimukset osallistujille: Osallistujien on osattava uida ja alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Varaaminen: Kesän viikko-ohjelman mukaiset vakiolähdöt perjantaisin klo 19.00 ovat varattavissa verkkokaupasta.  Jos haluat retkelle muuna ajankohtana, niin soita puh 040 5535975.

Valitse alta retki sen mukaan haluatko meloa kajakkiyksiköllä vai kaksikolla.  Yksiköissä on kolmea kokoluokkaa, valitse itsellesi sopiva:  Piderac Lv pienikokoiselle (alle 175 cm tai alle  65 kg) melojalle, Essence 16 pieni- ja keskikoiselle melojalle (165 – 185 cm), Essence 17 kookkaammalle (yli 180 cm tai yli 100 kg) melojalle ja kajakkikaksikot pienille ja -keskikokoiselle melojille.  Huomioithan, että kaksikot varataan aina kahdelle melojalle.  Jos sopivan kajakin valinta tai jokin muu asia  mietityttää, niin soita, puh 040 5535975.

Ennakko-ohjeita melontaretkille osallistujille