Käpynän Ukkoa tervehtimässä

Käpynän ukko.

Lähde kanssamme tutustumaan Etelä-Konneveden Kansallispuistoon.  Tällä helpolla ja leppoisalla melontaretkellä melotaan kalliolipan alle, ihmetellään majavan jälkiä, pujahdetaan läpi Kaivannosta ja tervehditään Käpynän Ukkoa, joka on vahtii kansallispuiston rauhaa Käpynänvuoren rinteeltä. Pienessä kallioisessa Varpusenlinnnassa pidämme taukoa, keitämme kahvit ja nautimme retkieväistä

Kesto: Retken kesto on 3 h ja melontamatkaa tulee n 5 km.

Retken vaativuustaso: on helppo eli soveltuu myös aivan aloittelijoille ja perheille.

Lähtö/paluu: Hanhitaipaleen satama, osoite Satamatie 145, 77700 Rautalampi

Hinta: 50 e/henkilö, sisältää kajakit, opastuksen, kahvin/teen ja retkieväät.  Ryhmän koko maksimikoko 10 henkeä.  Retkieväät ovat laktoosittomia, ilmoitathan muut ruokarajoitukset tilauksen lisätietokentässä.

Vaatimukset osallistujille: Osallistujien on osattava uida ja alle 18-vuotiaat voivat osallistua melontaan vain holhoojan kanssa tai kirjallisella luvalla.

Varaaminen: Kesän viikko-ohjelman mukaiset vakiolähdöt lauantaisin klo 13 voit varata alla olevasta verkkokaupasta. Jos haluat retkelle muuna ajankohtana niin soita puh 040 5535975.

Valitse alta retki sen mukaan haluatko meloa kajakkiyksiköllä vai kaksikolla.  Yksiköissä on kolmea kokoluokkaa, valitse itsellesi sopiva:  Piderac Lv pienikokoiselle (alle 175 cm tai alle  65 kg) melojalle, Essence 16 pieni- ja keskikoiselle melojalle (165 – 185 cm), Essence 17 kookkaammalle (yli 180 cm tai yli 100 kg) melojalle ja kajakkikaksikot pienille ja -keskikokoiselle melojille.  Huomioithan, että kaksikot varataan aina kahdelle melojalle.  Jos sopivan kajakin valinta tai jokin muu asia mietityttää, niin soita puh 040 5535975.

Ennakko-ohjeita melontaretkille osallistujille