Kalasääskien vesillä

Kesäinen Etelä-Konnevesi kimmeltää auringossa

Tällä retkellä melotaan Etelä-Konneveden kaakkoisosissa.  Alue on suojaista, sokkeloista saaristoa, josta löytyvät kansallispuiston jylhimmät kalliorannat ja kapeimmat salmet.  Näkemistä ja kokemista riittää varmasti kaikille aloittelijoista kokeneisiin melojiin saakka. Etelä-Konnevedellä on myös Keski- Suomen vahvin kalasääskikanta ja runsaasti niiden pesiä. Melonnan ohessa pidetään  reilu tauko Kaiturin laavulla, ja nautitaan nuotion ääressä runsaat ja herkulliset retkieväät.

Kesto: Retken kesto on 4 h 30 min ja melontamatkaa tulee noin 12 km.

Retken vaativuustaso: helppo, soveltuu myös vähemmän kokeneille melonneille koska melontavauhti sovitetaan melojien kunnon, kokemuksen ja sään mukaan.

Lähtö/paluu:  Hanhitaipaleen satama, Satamatie 145 Rautalampi.

Hinta: 70 e/osallistuja , sisältää kajakit, opastuksen, kahvin/teen ja herkulliset retkieväät. Ryhmän maksimikoko on 10 henkeä.  Retkieväät ovat laktoosittomia, ilmoita muut ruokarajoitukset tilauksen lisätietokentässä.

Vaatimuksen osallistujille:  Osallistujien on osattava uida ja alle 18 vuotiaat voivat osallistua melontaan vain huoltajan seurassa tai kirjallisella luvalla.

Varaaminen:  Kesän viikko-ohjelman mukaiset vakiolähdöt lauantaisin klo 16.00  ja sunnuntaisin klo 13.00 ovat varattavissa verkkokaupasta. Jos haluat retkelle muuna ajankohtana, niin soita  puh 040 5535975.

Valitse alta retki sen mukaan haluatko meloa kajakkiyksiköllä vai kaksikolla.  Yksiköissä on kolmea kokoluokkaa, valitse itsellesi sopiva:  Piderac Lv pienikokoiselle (alle 175 cm tai alle  65 kg) melojalle, Essence 16 pieni- ja keskikoiselle melojalle (165 – 185 cm), Essence 17 kookkaammalle (yli 180 cm tai yli 100 kg) melojalle ja kajakkikaksikot pienille ja -keskikokoiselle melojille.  Huomioithan, että kaksikot varataan aina kahdelle melojalle.  Jos sopivan kajakin valinta tai jokin muu asia mietityttää, niin soita, puh. 040 5535975.

Ennakko-ohjeita melontaretkille osallistujille