Talviseikkailu Etelä-Konneveden kansallispuistossa

Tällä ryhmille tarkoitetulla retkellä tutustutaan Etelä-Konneveden kansallispuistoon, kävellään lumikengillä, rakennetaan lumesta ja nautitaan nuotion ääressä paikallisia herkkuja. Kansallispuiston ainutlaatuinen luonto, hiljaisuus ja illan hämärtyessä syttyvät elävät tulet luovat tälle retkelle oman ainutlaaatuisen tunnelmansa, joka jää varmasti osallistujien mieleen.

Lähtö/paluu:  Kalajan parkkipaikka, Konnekoskentie 552, 77700 Rautalampi, josta kävellään oppaan johdolla metsäpolkua pitkin 900 m Kalajan nuotiopaikalle.

Kesto:

2 h 30 minuuttia.

Vaativuus:

Helppo,  Osallistujien on pystyttävä kävellemään 900 m polulla. Ohjelmat soveltuvat vaativuudeltaan helppoja ja soveltuvat kaikille.

Tärkeää:

Osallistujilla on oltava säähän sopiva talvivaatetus, tukevat maastossa liikkumiseen sopivat jalkineet, päähine ja käsineet.

Hinta:

Ryhmän koko 10 – 20 osallistujaa:  59 e/aikuinen ja 35 e/lapsi alle 12 v,  sisältää alv 10 %

Ryhmän koko 21 – 50 osallistujaa: 48 e/aikuinen ja 29 e/lapsi alle 12 v,  sisältää alv 10 %.

Alle 21 osallistujan ryhmillä on 2 opasta ja suuremmilla ryhmillä 3 opasta.  Hinta sisältää oppaiden palvelut, ojelmassa tarvittavat varusteet ja tarjoilut (mehu, grillimakkara, voieipä, levite, kinkku, kylmäsavulohi, nokipannukahvi/tee, nuotioletut ja paikallinen hillo

 

 

Lumikenkäilyä Etelä-Konneveden Kansallispuistossa / Snowshoening in Southern Konnevesi National Park