Lumirakentaminen

Lumenveisto

Lumen taikaa -lumenveistotapahtuma

Päästä luovuutesi valloilleen KalajaRetkeilyn järjestämässä  lumenveistotapahtumassa.  Lumenveisto on hauskaa liikunnallista puuhaa, jossa kaikki pääsevät osallistumaan yhdessä tekemiseen. Lumenveisto tapahtuu pienryhmissä veistämällä muotilla tehdystä lumikuutiosta erilaisia lumihahmoja. Jokaiselle 2-5 hengen ryhmälle on varattu oma lumenveistoaihio ja lumenveistovälineet. Välillä käydään lämmittelemässä tulipadassa palavan nuotion ääressä ja nautitaan nokipannukahveista ja voileivistä.

Tapahtuman kuvaus:

Lumenveistotapahtuma toteutetaan asiakkaan haluamassa paikassa, jonne on tehty edellisenä päivänä lumenveistoaihiot kiteytymään.  Lumenveisto tapahtuu erilaisilla käsityökaluilla, kuten sahat, lapiot, lastat, kaapimet. Tapahtuman kesto 3 h. Lumenveistotapahtuma soveltuu erittäin hyvin työporukoille yhteiseksi kuntoa ja ryhmähenkeä lisääväksi liikunnaksi tai vaikka kokouspäivän piristykseksi.

Vaativuus:

Helppo, ei vaadi aikaisempaa lumenveistokokemusta.

Osallistujien varusteet:

Säähän sopiva ulkoiluvaatetus, varsinkin kosteudenkestävät käsineet tai vaihtokäsineet ovat tarpeen.

Hinta:

2- 5 hengen ryhmä 150 e, 6-10 hengen ryhmä 190 e, sis. alv 10 %.  Hinta sisältää 3 tunnin opastuksen, etukäteen tehdyn lumenveistoaihion, lumenveistossa tarvittavat välineet, nokipannukahvin ja voileivän.  Yli 10 hengen ryhmillä lisähenkilöt 10 e/henkilö.  Jokaista 5 hengen ryhmää kohden on oma lumenveistoaihio ja välineet.

Lumirakentaminen

Kalajaretkeily tarjoaa erilaisia lumi- ja jäärakentamispalveluja ja lumirakentamisen koulutusta Savon alueella. Kysy lisää, räätälöidään sinun tarpeisiisi sopiva paketti.