Kesäyön melonta Etelä-Konnevedellä

 

Kesäyön melonta

Lähde kanssamme melomaan yön syliin – hämärän hetkiin.

Kansallispuiston rauha, laineen liplatus kajakin laitaa vasten, laskevan auringon punerrus taivaanrannassa, illan hämärtyessä rätisevä nuotio ja sen ääressä nautitut herkulliset eväät.  Ne luovat oman ainutlaatuisen tunnelmansa, joka jää osallistujien mieleen.

Retki soveltuu hyvin myös vähemmän kokeneille melojille koska melomme rauhallista vauhtia suojaisilla vesillä.  Melontamatkaa tulee reitinvalinnasta riippuen 10 – 12 km.

Kesto:             4 h, lähtö klo 20.00 ja paluu klo 24,00 mennessä.

Lähtö/paluu:   Etelä-Konneveden Kansallispuisto. Lähtö ja paluu Hanhitaipaleen satama, Satamatie 145, 77700 Rautalampi.

 

Hinta:  60 e/osallistuja, sisältää alv 10 %.  Minimiveloitus 180 e (sisältää 1 – 3 osallistujaa)

Hinta sisältää: Koulutetun melontaoppaan palvelut retken aikana ja melonnassa tarvittavat varusteet (kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit ja sadetakit). Retkieväät (nokipannukahvi/tee, voileipä, levite, kylmäsavulohi, paisti ja leipäjuusto paikallisen tyrni-vadelmahillon kera). Ryhmän koko 3 – 10 osallistujaa.

Vaativuus:  Helppo, osallistuminen  ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta.  retki soveltuu myös aloittelijoille ja perheille, sillä melomme rauhallista vauhtia suojaisessa saaristossa.

Kalusto: Retki toteutetaan kajakkiyksiköillä ja kajakkikaksikoilla.  Erillisestä sopimuksesta retki on mahdollista toteuttaa myös kaksikkokanooteilla.  Ryhmän koko   1 – 10 melojaa

Hinta sisältää melonnassa tarvittavat varusteet (kajakit, melat, aukkopeiteett, melontaliivit, kuivasäkit,  otsalamput ja sadetakit ), lyhyen melontaopastuksen retken alussa, melontaoppaan palvelut retken aikana ja retkieväät ( nokipannukahvi/tee, voileipä, levite, Vempan  kylmäsavulohi, kinkku, Jälkiruokana  nuotiolla paistetut letut Ropolan herkkullisen tyrni- vadelmahillon kanssa.

.Tärkeää: Koska haluamme tarjota vaiin turvallisia ja laadukkaita luontoelämyksiä, niin varaamme oikeuden tarvittaessa siirtää retken ajankohtaa tai lyhentää sitä jos sääolosuhteet eivät mahdollista retken turvallista läpivientiä.

Ennakko-ohjeita melontaretkille osallistujille