Haukisaaren melonta

Tällä leppoisalla melontaretkellä tutustutaan Etelä-Konneveden kauniiseen järvimaisemaan ja nautitaan nokipannukahveista ja herkullisista eväistä Haukisaaren laavulla.

Melomme rauhallista vauhtia lähivesillä, joten retki sopii hyvin myös täysin aloittelijoille. mutta kauniissa saaristossa riittää näkemistä ja kokemista kokeneemallekin melojalle.

Kesto:  3 h ,  sisältää lyhyen perehdytyksen melontavarusteisiin, melontatekniikkaan ja turvallisuuteen.  Melontamatkaa tulee noin 8 km.

Sijainti:  Etelä-Konneveden kansallipuisto.  Lähtö ja paluu Häyrylänranta, Satamatie 60, 44300 Konnevesi.  Etäisyyksiä: Jyväskylä keskusta 72 km ja matka-aika noin 1 h 5 min. Lentokenttä Jyväskylä 52 km ja matka-aika noin 45 min. Kuopio keskusta 107 km ja matka-aika 1 h 25 min.  Lentokenttä Kuopio 122 km ja matka-aika 1 h 35 min.

Saatavilla:  1.5. – 1.9. 2017

Palvelukielet: Suomi ja englanti.

Hinta: 50 e/osallistuja, sisältää alv 10 %, minimiveloitus 150 e (sisältää 1- 3 osallistujaa)

Hinta sisältää: Melontaohjaajakoulutuksen saanut opas. Melonnassa tarvittavat varusteet (kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit ja sadesään varalle sadetakit). Nokipannukahvi/tee ja pulla.

Vaatimukset osallistujille:  Osallistujien on oltava yli 18 vuotiaita, alle 18 vuotiaat voivat osallistua vain täysi-ikäisen holhoojan seurassa.  Osallistujien minimipaino 40 kg ja maksimipaino 100 kg ja heidän on osattava uida. Osallistujilla on oltava säähän sopiva vaatetus ja melontaan soveltuvat jalkineet tai he voivat meloa paljasjaloin.

Muuta:   Retki toteutetaan retkikajakkiyksiköillä ja kajakkikaksikoilla. Lähtöpaikalla Häyrylänrannassa on Wc, uimaranta, suihku ja kahvio. Taukopaikalla Haukisaaressa on ulkowc.

Ennakko-ohjeita melontaretkille osallistujille